Handchirurg

Drs. Arjen Blomme

Drs. Arjen Blomme
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Blomme, R.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Waar het in ziekenhuizen vaak ontbreekt aan tijd om goed naar de patiënt te luisteren, is hier bij Xpert Clinics Hand- en polszorg wel ruimte voor. Patiëntgericht werken is voor mij van zeer groot belang. Mijn doel is een tevreden patiënt die zich gehoord en geholpen voelt.”
Locaties

"Binnen de plastische chirurgie heeft de hand- en polschirurgie mijn interesse omdat het zo’n veelzijdig vakgebied is. Een functionele hand bestaat uit vele schakels. Een slechte schakel en de functie gaat direct hard achteruit. Het  is en blijft fantastisch om die slechte schakel(s) zo snel mogelijk te vinden en te verhelpen.
In het verleden heb ik eens een man met vele klachten op meerdere gebieden van het lichaam behandeld. Hij kon niet goed meer zitten of lopen, maar zijn grootste klacht was de intense pijn aan zijn duimen. Na de operaties aan beide duimen was hij pijnvrij op het gebied van zijn handen. Hij is vervolgens vol goede moed zijn andere lichamelijke kwalen ook te lijf gegaan. Iemand die begon met wens tot euthanasie en eindigde met vol genieten van het leven, mede door een relatief eenvoudige ingreep. Dat is prachtig om te zien en aan bij te kunnen dragen.
Ik zie Xpert Clinics Hand- en polszorg als een goed geoliede machine die gericht is op kennis en kwaliteit en waarbij de patiënt centraal wordt geplaatst. Dit lijkt mij de beste zorg die er te bieden is en ik ben blij dat ik hier deel van kan uitmaken.”

Drs. Arjen Blomme (1982) studeerde medicijnen aan de Universiteit van Utrecht. Hierna specialiseerde hij zich in plastische en hand- en polschirurgie aan het Diakonessenziekenhuis in Utrecht en Zeist, de Isala klinieken in Zwolle, het Sint Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam en het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Vanaf 1 oktober 2017 is hij als handchirurg verbonden aan Xpert Clinics Hand- en polszorg Enschede.

  • BIG nummer
    19911287301
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak