Ervaring
De slijtende pols van dhr. De Jong

De slijtende pols van dhr. De Jong

"Nadat dr. Xander Smit verschillende stukjes bot weghaalde kon ik weer alles met mijn pols doen"

Op advies van de arbo-arts ben ik toen naar Xpert Clinics Hand- en polszorg gegaan

Dhr. de Jong: “Ik werk in de loods- en keetbouw. Dat is niet het lichtste werk en ik ben ook niet een van de jongsten meer. Bovendien werk ik al sinds mijn veertiende. Op een gegeven moment kreeg ik door slijtage pijnklachten aan mijn pols.

Ik ben daarvoor eerst naar het ziekenhuis geweest. Ik heb in het gips gezeten, er zijn foto’s gemaakt maar het werd er niet echt beter op. Ik ben vervolgens doorverwezen naar weer een ander ziekenhuis, maar het duurde allemaal erg lang. Op advies van de arbo-arts ben ik toen naar Xpert Clinics Hand- en polszorg gegaan. Die zit in Rotterdam, dus dat was lekker dichtbij. En ik kon er ook al snel terecht.

Mijn pols is weer de oude

Dr. Xander Smit heeft mijn pols bekeken en meteen daarna een operatie ingepland. Hij heeft drie stukjes bot weggehaald en aan de zijkant ook nog een stukje bovenop weggehaald. Ik heb als het ware een nieuw gewricht gekregen. De operatie, maar ook de voorbereiding en de nazorg, waren allemaal goed verzorgd.

Ik ben in de zomer geopereerd en na drie maanden kon ik weer aan het werk. Mijn pols is weer de oude, ik doe er weer alles mee. Schilderen, tillen, sjouwen, ik kan het allemaal weer. Heel soms voel ik nog wel een steek, maar volgens dr. Smit is dat normaal. Die operatie is per slot van rekening geen kleine ingreep geweest. Maar ik werk weer 40 uur per week en daar ben ik blij mee.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak