Ervaring
Het carpaal tunnel syndroom van Mevrouw Bruysten

Het carpaal tunnel syndroom van Mevrouw Bruysten

"Ik voelde direct dat ik hier in de handen van (e)xperts was."

Jullie hebben geluisterd

Mevr. Bruysten: “Ik wil drs. Reinier Feitz, dr. Sebastiaan Souer en het fantastische, vriendelijke team van Xpert Clinics graag bedanken voor de ongecompliceerde en snelle hulp bij mijn zeer pijnlijke CTS (Carpaal Tunnel Syndroom)problemen. Jullie hebben naar me geluisterd en begrepen hoe dringend het was. Enorm bedankt!

Een uur later kon ik al terecht

Ik woon in Duitsland en mijn huisarts stuurde me in november naar een orthopedisch arts. Hij gaf me zes behandelingen met elektrotherapie en ultrasone golven, maar stuurde me uiteindelijk door naar een neuroloog. Die had eigenlijk geen tijd maar nam uiteindelijk tien minuten om de zenuwdruk te meten in de pols waar ik het meest last van had. Hij stuurde me weer door naar een plastisch chirurg die ook geen tijd had maar me er toch tussen schoof voor een operatie, negen dagen later. Na negen dagen wachten met verschrikkelijk zenuwpijn in mijn vingers, werd de operatie op het laatste moment afgezegd: de arts was ziek geworden en had misschien COVID.

Omdat we de kerstdagen zouden doorbrengen bij mijn dochter Saskia die in Amsterdam woont, zijn we naar Nederland gereden. Saskia heeft vervolgens haar eigen huisarts gebeld. Toen hij mij zag, heeft hij Xpert Clinics in Zeist gebeld. Een uur later konden we daar al terecht. Dr. Feitz regelde een operatie met dr. Souer voor de volgende dag - dat was op kerstavond! Ik was zo opgelucht en voelde direct dat ik in de handen van (e)xperts was. Nogmaals dank! Inmiddels zijn de hechtingen verwijderd. De zwelling is verminderd en hoewel mijn vingers nog wat dik en stijf zijn gaat het prima dankzij de oefeningen van jullie geweldige handtherapeut.

De vervangende afspraak met de Duitse plastisch chirurg (die toch geen COVID bleek te hebben) was op 7 januari. Daarvoor had ik een neurologische meting van mijn linkerhand nodig. Mijn dochter heeft 19 neurologen gebeld in de regio waar ik woon maar niemand was beschikbaar. Zonder meting zou de operatiedatum naar februari geschoven moeten worden. Maar ik had zoveel pijn dat ik al een aantal weken niet geslapen had, en de pijnstillers die ik nam haalden slechts de scherpte van het brandende gevoel weg.

Mijn dochter heeft toen op 30 december naar Xpert Clinics gebeld met de vraag of ik misschien eerder geholpen kon worden. Om 10.15 uur kregen we te horen dat we om 15.00 uur terecht zouden kunnen, als we er op tijd waren. Twintig minuten later zaten we in de auto en om twee minuten voor drie kwamen we aan. Een vriendelijke medewerkster bracht ons direct naar drs. Feitz. Ik was zo opgelucht dat de tranen over mijn wangen rolden. Hij stelde me gerust voor en tijdens de operatie. De volgende dag zijn we terug naar huis gereden.

Geen pijnstillers meer nodig

Mijn linkerhand is nog wat gezwollen en doof. Over een paar dagen mogen de hechtingen eruit en ik weet zeker dat druk op de zenuwen dan verdwenen is. En sinds gisteren heb ik ook geen pijnstillers meer nodig. Ik ben zo dankbaar en opgelucht. Niet alleen heeft drs Feitz me vakkundig geholpen, hij heeft me ook als patiënt getroost en vertrouwen gegeven.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak