Ervaring
Het carpaal tunnel syndroom en de gebroken pols van Jeanette

Het carpaal tunnel syndroom en de gebroken pols van Jeanette

"Niet te geloven: binnen twee minuten werd de juiste diagnose gesteld"

Jeanette Aangeenbrug: "Toen ik in december bij Xpert Clinics Hand- en polszorg kwam, nadat ik drie maanden daarvoor mijn pols had gebroken, was ik er intussen achter wat een kostbaar bezit twee gezonde handen zijn. Wie schetste mijn verwondering toen ik misschien twee minuten bij dr. Moojen binnen was en de juiste diagnose werd gesteld? In tegenstelling tot de drie maanden die eraan vooraf waren gegaan waarin ik allerlei signalen gaf in een ander ziekenhuis, waaruit had kunnen blijken wat er allemaal mis was met mijn pols.

Binnen één week werd de eerste operatie voor een carpaal tunnel syndroom ingepland. De tweede operatie - een malunion radius correctie - volgde een maand later, omdat de eerste operatie acuut was en eerst hersteld moest zijn. Beide operaties gingen mijn verwachting ver te boven. Na de eerste ingreep was ik snel van alle tintelingen af, de wond genas snel mede door de behandeling van de ergo- en handtherapeut. Ook de malunion radius correctie verliep voorspoedig.

Aan alles is gedacht

De nazorg in de kliniek is buitengewoon goed, aan alles is gedacht. Ik kreeg voldoende medicatie en alle informatie die je maar kunt bedenken mee. De volgende dag werd er nog even gebeld om te vragen hoe het ging.

Daarna volgde een intensieve handtherapie. In eerste instantie denk je: moet ik echt zó vaak naar Hilversum, eerst twee keer per week en daarna één keer per week? Maar nadat ik enkele keren was geweest, was ik vastbesloten om hier mijn therapie af te maken en niet dichter bij huis een therapeut te zoeken. Handtherapie is echt een extra specialisatie.

De laatste drie maanden zijn voorbij gevlogen

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Xpert Clinics Hand- en polszorg heb gevonden op mijn zoektocht naar de genezing van mijn hand. Ik heb geen pijn meer en mijn hand en pols draaien weer normaal. Ik hoop dat in de nabije toekomst verzekeraars en artsen erachter komen dat vele kosten bespaard kunnen worden, door patiënten door te sturen naar het juiste adres met specialisten die hun vak en hun taal verstaan.

De laatste drie maanden zijn voorbij gevlogen. Naast alle ergernis, pijn en vertwijfeling van de maanden daarvoor, ben ik een ervaring rijker. Deze periode in mijn leven had ik toch niet willen missen. Heel veel dank aan alle medewerkers van Xpert Clinics Hand- en polszorg."

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak