Ervaring
De skiduim van mevr. Beijerling

De skiduim van mevr. Beijerling

"Ik vóelde dat het niet goed zat, maar in het ziekenhuis werd ik niet serieus genomen."

Ik had veel pijn en mijn duim stond niet goed

Mevr. Beijerling: “Op een zaterdag ben ik gevallen met de fiets. Daarbij kwam ik op mijn hand terecht. Op de SEH van het ziekenhuis zijn foto’s gemaakt, maar mijn hand was zo erg gezwollen dat ze niet goed konden zien wat er aan de hand was. Ik kreeg een zwachtel en mocht naar huis. Na tien dagen moest ik terugkomen om de chirurg ernaar te laten kijken. Ik vroeg: kunt u een nieuwe foto maken? Maar dat vond ze niet nodig; er was volgens haar niks gebroken. Ik had veel pijn en mijn duim stond niet goed. Ik vóelde dat er iets niet goed zat, dus ik drong aan. Maar ze ging er niet op in. Ze stuurde me naar de handtherapie in het ziekenhuis.

Dat ziet er niet goed uit

Ik voelde me niet serieus genomen en ben toen thuis zelf gaan googelen wat ik ermee wilde. Zo kwam ik uit op Xpert Handtherapie. Ik heb gebeld en kon gelijk de volgende dag komen. Toen ik binnenkwam bij handtherapeut Viktor zei hij direct: dat ziet er niet goed uit, ik denk dat u geopereerd moet worden en snel ook. Ik wilde niet terug naar het ziekenhuis, maar Viktor vertelde dat ze samenwerken met Xpert Clinics Hand- en polszorg. Hij heeft direct alles voor me geregeld.

Bij Xpert Clinics Hand- en polszorg werd ik super ontvangen. Dr. Jeroen Smit is een hele fijne arts, zo vriendelijk ook. Hij maakte meteen een foto en constateerde dat de pees was afgescheurd. Ze noemen dat een skiduim en dat betekende inderdaad een operatie. Ik zag er erg tegenop, maar het viel allemaal enorm mee. Dr. Smit heeft een ankertje geplaatst en daarmee de pees gehecht. De ingreep is goed verlopen. De volgende ochtend werd ik wel naar wakker. Toen we de kliniek belden werd daar direct heel goed op gereageerd. Ik bleek niet goed tegen één medicijn te kunnen. Heel keurig hoe dat allemaal werd geregeld.

Petje af

Voor de fysiotherapie ben ik weer teruggegaan naar Viktor. Het herstel verliep heel voorspoedig. Ik heb mijn oefeningen altijd trouw gedaan, Viktor noemde me een voorbeeld voor vele anderen. Toch leuk om te horen!
Er staat normaal gesproken een jaar voor herstel maar ik kan nu, een half jaar na de operatie, alweer heel veel doen. Wel moet ik blijven oefenen. En met slecht of koud weer heb ik wat last van die duim. Dat schijnt erbij te horen.

Ik ben echt heel tevreden over hoe het is gegaan. Je wordt bij Xpert Clinics Hand- en polszorg en Xpert Handtherapie heel prettig en kundig geholpen. Ik kan niet anders zeggen dan: petje af.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak