Ervaring
Het buigpeesletsel van mevr. Brons

Het buigpeesletsel van mevr. Brons

"Het resultaat is boven verwachting. Een diepe buiging voor dr. Souer!"

In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ze ‘niks meer voor me konden doen

Mevr. Brons: “Ruim een jaar geleden heb ik de pees in mijn pink doorgesneden bij het terugzetten van een mes in het messenblok. In het ziekenhuis ben ik geopereerd door een plastisch chirurg en daarna volgden vele behandelingen bij een handfysiotherapeut. Helaas trok mijn pink na twee maanden 90 graden krom, hij stond echt in een hoek. Een tweede operatie was nu nodig, maar ondanks alle oefeningen van de fysiotherapeut had ook die tweede ingreep wederom hetzelfde teleurstellende resultaat. In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ze ‘niks meer voor me konden doen’.

En wat geweldig was: ik kon bijna direct geopereerd worden

Ik heb het een half jaar aangekeken en ben toen via mijn zorgverzekering doorgestuurd naar Xpert Clinics Hand- en polszorg voor een second opinion. Dr. Souer vertelde me gelijk dat hij van mening was dat de kromming teruggebracht kon worden naar 10 tot 15%. En wat geweldig was: ik kon bijna direct geopereerd worden. Een groot verschil met de erg lange wachttijden in het ziekenhuis. Enfin, die derde operatie is erg goed verlopen en de nazorg was super. Ik heb lange tijd drie keer per week handtherapie gehad en moest erg veel zelf oefenen. De fysiotherapie van Silke en Renske was geweldig en Simone gaf me een goed zittende en corrigerende brace die ik lange tijd 24 uur om heb gehad. Maar het eindresultaat is echt boven alle verwachtingen! Mijn pink staat nu bijna helemaal recht! Hier had ik amper op durven hopen.

Diepe buiging

Ik ben superblij met het team van Xpert Clinics Hand- en polszorg en raad iedereen aan om naar een kleinschalige kliniek te gaan voor ingrepen in plaats van een groot ziekenhuis. Dr. Souer: nogmaals grote dank en een diepe buiging, ik ben enorm blij!”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak