Ervaring
De hand- en polsbreuken van mevr. Daisma

De hand- en polsbreuken van mevr. Daisma

"Na een ongelukkige val kon ik mijn hand nauwelijks nog gebruiken. Dr. Moojen opereerde mij – met een wonderlijk resultaat"

Zeven breuken en een totaal verbrijzeld polsgewricht

Mevrouw Draisma: “Ik was op vakantie in Vietnam en gleed weg over een vlek olie bij een benzinepomp. Slechter kun je niet vallen, zoals later bleek: zeven breuken en een totaal verbrijzeld polsgewricht. In het gips dus en naar huis. De enige oplossing in het ziekenhuis in Nederland was: de pols helemaal vastzetten, omdat de vingers anders zouden vergroeien. Bij een second opinion in een ander ziekenhuis zei de arts: voorlopig doen we niets, we wachten af wat het lichaam zélf gaat doen. Ondertussen was het al twee maanden later en de functies van mijn duim en drie vingers vielen weg. Ik had een invalide hand, letterlijk een ‘graaihandje’, en héél veel pijn!

Dr. Moojen was heel rustig en duidelijk

Wat een geluk dat een vriendin mij de tip gaf eens te kijken op internet bij Xpert Clinics Hand- en polszorg in Hilversum. Zij kende iemand met hele goede ervaringen daar. Na het eerste gesprek gaf dr. Moojen mij weer hoop en de kans om 30% van mijn beweging terug te krijgen. Dr. Moojen was heel rustig en duidelijk. Hij heeft mij twee weken bedenktijd gegeven, omdat ik de zwaarte van de operatie niet mocht onderschatten. Dit vond ik fijn en eerlijk.
Met 30% zou ik mezelf weer kunnen redden, dus besloot ik de operatie te laten doen.

Het resultaat mag er echt zijn

Het was een behoorlijk zware ingreep – maar het resultaat is wonderlijk! Vier maanden later kan ik nu weer schrijven en mijzelf weer redden in huis. Ik reed in een automaat met stuurbekrachtiging en nu mag ik weer beginnen met autorijden en wat later ook fietsen.
En die 30%, jawel die heb ik gehaald!

Behalve de grandioos geslaagde operatie in Hilversum, heb ik zeer goede begeleiding gehad van handtherapeute Anita en ergotherapeute Wilma. Ik moest er wekelijks voor naar Rotterdam, maar het resultaat mag er dan ook echt zijn.

Het was allemaal met de beste zorg die mogelijk is

Met mijn verhaal wil ik iedereen hoop geven dat er echt nog mogelijkheden zijn (voor zover mogelijk natuurlijk) voor een goed herstel, zonder pijn! De rustige, prettige en geconcentreerde werkwijze bij de operatie, de fijne hulp in Rotterdam, het was allemaal met de beste zorg die mogelijk is.

Héél hartelijk bedankt voor dit fantastische resultaat!”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak