Ervaring
Het carpale en cubitale tunnel syndroom en de skiduim van mevr. Vos

Het carpale en cubitale tunnel syndroom en de skiduim van mevr. Vos

"De efficiëntie in de kliniek is prettig en de duidelijke communicatie is fantastisch."

Al jarenlang heb ik problemen met mijn handen

Mevrouw Vos (53): “Al jarenlang heb ik problemen met mijn handen. Het is bijna grappig, maar alles wat zich rechts openbaart komt daarna links ook aan de orde. Het begon met een carpaal tunnel syndroom. Daaraan ben ik rechts en links behandeld, zonder problemen. Toen kreeg ik aan twee kanten cubitaal tunnel syndroom, daarvoor ben ik ook aan twee kanten geopereerd. Vervolgens kreeg ik twee keer achter elkaar een skiduim. Je raadt het al: zowel links als rechts. Ik ben dus al jaren onder behandeling van drs. Reinier Feitz; ik ken hem nog uit het Diakonessenhuis waar hij destijds werkte.

Drie jaar geleden kreeg ik een triggerfinger aan mijn rechter middelvinger. Ik moest daarvoor onder het mes en door pech is er een ontsteking – met als gevolg verklevingen – ontstaan.

Ik ben nog twee keer opnieuw geopereerd om de verklevingen weg te werken en nu gaat het redelijk goed. Wel zit er nog een rare knik in mijn hand. Ik krijg nu therapie om te zorgen dat die knik verdwijnt en daarna volgt opnieuw therapie om de vinger rechter te krijgen.

Niets dan lof

Voor Xpert Clinics Hand- en polszorg en drs. Feitz heb ik niets dan lof. Ook de inspanningen van de handtherapeuten hebben ertoe bijgedragen dat het nu zo goed gaat. De efficiëntie in de kliniek is prettig en de duidelijke communicatie is fantastisch. Ik heb gevraagd: gaat het ooit nog goedkomen met die vinger? En drs. Feitz was heel eerlijk: nee, het komt nooit meer helemaal goed. Nu we dat uitgesproken hebben, heb ik er vrede mee. De pijn is nooit volledig weg, heel vervelend, maar het kan altijd erger. Ik heb beperkingen, maar ik doe ik vrijwel alles weer.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak