10 vuisten die tegen elkaar aan boksen als beeld voor samenwerking

Partners

Wij werken samen met....

U vindt bij Xpert Clinics Hand- en polszorg twee superspecialisaties! Naast chirurgische ingrepen kunnen wij u ook verder helpen met handtherapie. Daarnaast vinden we het belangrijk kennis te delen om chirurgische vaardigheden wereldwijd te verbeteren.

Handtherapie

Tijdens ons spreekuur helpen wij patiënten meteen met handtherapie. Hiervoor werken we nauw samen met handtherapie partners. Vóór de ingreep krijgt u al uitleg over de therapie en enkele dagen na de operatie begeleidt de handtherapeut u bij de eerste oefeningen. De facturatie van de handtherapie loopt via de handtherapie partner.

De handtherapeuten stellen alles in het werk om het herstelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Zij begeleiden u bij gerichte oefeningen, maken spalken op maat en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Uiteraard is uw eigen inzet daarbij van groot belang. Xpert Clinics Hand- en polszorg heeft een intensieve samenwerking met Xpert Handtherapie. Dat geeft u als patiënt de zekerheid dat u wordt behandeld door de meest ervaren handtherapeuten van Nederland.

Heeft u vragen aan de handtherapeut of wilt u een afspraak maken of wijzigen bij de handtherapeut? Belt u dan direct met Xpert Handtherapie: 030 - 25470 90.

Houd er rekening mee dat de zorg door handchirurgen en handtherapeuten in Nederland twee verschillende financiële trajecten kent. Dit betekent dat zowel de handchirurg als handtherapeut kosten bij u of de zorgverzekeraar in rekening kunnen brengen.

 

Incision Academy

Het delen van kennis met als doel het verbeteren van chirurgische vaardigheden is waar Xpert Clinics Hand- en polszorg in gelooft. Kennis moet toegankelijk zijn voor iedereen en bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg wereldwijd. Daarom is Xpert Clinics Hand- en polszorg in 2017 een samenwerking aangegaan met Incision.

Incision biedt chirurgische professionals over de hele wereld toegang tot gedeelde ervaringen, vaardigheden en expertise via cursussen met onder andere 2D en 3D films, gefilmd vanuit het oogpunt van een chirurg. Deze cursussen zijn wereldwijd beschikbaar via de Incision Academy en dienen voor intern gebruik bij de opleiding van chirurgen en therapeuten. Hierdoor krijgen zij een ​​snellere en meer grondige voorbereiding op de operaties. Vooral artsen in opleiding hebben veel voordeel in het verhogen van de medische kennis op deze effectieve manier.

De ervaren handchirurgen van Xpert Clinics Hand- en polszorg, Steven Hovius, Reinier Feitz en Guus Vermeulen zijn door Incision gevraagd mee te werken aan het tot stand komen van verschillende leermodules op het gebied van hand- en polschirurgie, waaronder het Carpaal Tunnel Syndroom. Mede door hun expertise en kennis, zijn kwalitatief hoogwaardige video’s tot stand gekomen die chirurgen wereldwijd helpen deze behandelingen effectief uit te voeren.

Benieuwd naar een 3D animatie van een operatie?

www.incision.care

.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak