Handchirurg

Drs. Alexander Kroeze

Drs. Alexander Kroeze
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Kroeze, A.J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“De lijnen tussen collega's zijn kort en dat maakt overleg en communicatie vele malen eenvoudiger dan in een groot ziekenhuis.”

“Het voordeel van werken in een zelfstandig behandelcentrum is om hand- en polschirurgie te verrichten in een efficiënte en prettige werkomgeving. De lijnen tussen de werknemers zijn kort en maakt overleg en communicatie vele malen eenvoudiger dan in een groot ziekenhuis.
Mijn interesse binnen de plastische chirurgie ligt uiteraard in de hand- en polschirurgie. Binnen de handchirurgie is het interessant te werken met biomechanica en herstel van deze functie bij aandoeningen en ongelukken. Daarnaast ben ik werkzaam in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven waar ik mij bezighoud met reconstructie bij patiënten na fors gewichtsverlies door een maagomleiding of maagverkleining.
Elke patiënt is uniek. Als handchirurg zie ik veel verschillende vormen van letsel. Traumaletsel is er daar 1 van. Bijvoorbeeld jonge patiënten met ernstig handletsel door vuurwerk. Zo kwam er in mijn eerste oud & nieuw dienst, de drukste dienst van het jaar voor een plastisch chirurg, een jongen van 13 binnen, 1e jaar gymnasium die chirurg wilde worden maar door vuurwerk vier vingers aan een hand verloor waardoor zijn toekomst plots veranderde. Als het binnen mijn macht ligt, zal ik er alles aan doen om mijn patiënt de beste zorg te bieden die hij/zij verdient.”

Drs. Alexander Kroeze (1984) behaalde tussen 2003 en 2009 zijn diploma en Master Geneeskunde aan de R.U.G. in Groningen. Na een aantal jaren werkervaring als plastisch chirurg te hebben opgedaan in verschillende ziekenhuizen, werkt drs. Kroeze vanaf februari 2018 bij Xpert Clinics Hand- en polszorg Eindhoven als hand- en polschirurg.

  • BIG nummer
    79912178701
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak