Handchirurg

Drs. Kennard Harmsen

Drs. Kennard Harmsen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Harmsen, K. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Ik streef in mijn werk naar een tevreden en geholpen patiënt, die na mijn behandeling dus eigenlijk geen patiënt meer is. Dit begint ermee dat de patiënt zich op zijn gemak voelt, en er geluisterd wordt naar zijn verhaal en klachten. Met het hele team werken wij er hard aan om patiënt zich welkom te laten voelen en samen tot een oplossing te komen voor zijn of haar hand- of polsprobleem.”

"Ik ben opgeleid als orthopedisch chirurg. Een vak veel breder dan de handen, echter de handen zijn voor mij het meest uitdagend. Het is fijn om een patiënt te helpen bij een probleem waar ze continu mee geconfronteerd worden. Je handen gebruik je de hele tijd. Hierbij werken wij als chirurgen nauw samen met de handtherapeuten om in samenspraak met de patiënt tot een individueel passende oplossing te komen. Wij helpen bij een brede complexiteit van problemen, de afwisseling in pathologie en behandeling maakt het tot een uitdagend vak, van de relatief simpele triggerfinger tot de polsprothese.
Het fellowship om handchirurg te worden was mijn drijfveer om bij Xpert Clinics Hand- en polszorg te gaan werken. Een jaar opleiding bij de meest ervaren handchirurgen! Al na een aantal weken werken was voor mij duidelijk hoeveel fijner het werken is bij Xpert Clinics Hand- en polszorg dan in een ziekenhuis. De patiënt-dokter relatie staat centraal en daarop is het gehele proces ingericht. Een verademing!"

Drs. Kennard Harmsen (1978) voltooide zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in 2009. Hij is werkzaam op meerdere vestigingen van Xpert Clinics Hand- en polszorg.

  • BIG nummer
    29910932501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 03Maak een afspraak